De kamer

Kamer

Je slaapt in een ruime kamer met eigen, grote badkamer. We hebben veel aandacht besteed aan de inrichting van de kamer, in de hoop dat je je meteen een beetje thuis voelt. In de kamer zijn een kingsize boxspringbed, een zitje, koelkastje, mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten, kluis en tv aanwezig.

Badkamer

In de ruime badkamer is een tweepersoonswasbak, toilet en ruime douchecabine met de keuze voor een regendouche of een normale douche.

Ontbijt

Ilona’s hobby is het bakken van brood. En dan vooral ambachtelijk zuurdesembrood, waar niets anders aan te pas komt dan biologisch meel, water, een beetje zout en een hoop liefde. Geen rijsmiddelen, e-nummers of andere kunstmatige toevoegingen. ’s Morgens serveren we het ontbijt op je kamer. Je kunt kiezen uit het eigen gebakken brood, beleg (kaas of zoet), eigengemaakte jam, zelfgemaakte muesli, havermoutpap, fruit, verse jus d’orange en wat yoghurt. Zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Het ontbijt is vegetarisch. Ook een vegan ontbijt verzorgen we graag. Het is fijn dit van te voren te weten.