Het ontbijt

Vegan ontbijt

Ilona’s hobby is het bakken van brood. En dan vooral ambachtelijk zuurdesembrood, waar niets anders aan te pas komt dan biologisch meel, water, een beetje zout en een hoop liefde. Geen rijsmiddelen, e-nummers of andere kunstmatige toevoegingen.

Je kunt kiezen uit het eigen gebakken brood, beleg (ook zelfgemaakt, o.a. jam, notenboter, chocoladepasta), zelfgemaakte muesli, havermoutpap, vers fruit, verse jus d’orange en wat yoghurt. Zoveel mogelijk biologisch. Het ontbijt is helemaal vegan. Laat je daar als niet-vegan vooral niet van weerhouden om bij ons te overnachten.

We zetten elke ochtend om 08:30 uur het ontbijt voor de deur. Dan kun je het pakken wanneer je wilt. Eerder ontbijten is geen probleem en als we niet hoeven te werken kan later ook. Je ontbijt op de eigen kamer, er staat een fijne eettafel.

Heerlijk plekje! Super relaxte kamer, fijn bed, goede faciliteiten en echt een FANTASTISCH ontbijt iedere ochtend! Absolute aanrader en wij zouden zeker teruggaan als we nog eens op Texel zouden komen.